Rund- en Varkensslagerij

 
Kerstpakketten 2018 Afdrukken

Naast onze slagerij en worstmakerij zijn wij ook het adres voor kerstpakketten. Dit zijn pakketten waar elke relatie van u wat aan heeft.
Van uw personeel tot zakenrelatie, iedereen zal dit als een super origineel geschenk opvatten.

Download hier onze folder

De variatie in pakketten is eindeloos. Uw idee├źn kunt u met ons overleggen zodat we samen uitkomen op een kerstpakket dat u wenst.


De vleesinkoop hebben wij in eigen beheer waarbij alle vee, van agrarische bedrijven uit de regio, in eigen slachterij wordt geslacht. Hierdoor kunnen wij 100% kwaliteitsvlees, -vleeswaren en -worstsoorten leveren.
Al het vlees is vers en kan door uw relaties goed bewaard worden in de diepvries. De prijs, samenstelling en dag van levering worden in overleg met u vastgesteld, zodat u gegarandeerd een mooi en vers geschenk heeft.


 De pakketten bevatten de mooiste variatie aan mals vlees. Zo hebben we voor u entrecote, ossenhaas, kalfsoester, varkenshaas, kalkoen enz. Ook onze Zeeuwse worst is leuk in een pakket. Dit kan gecombineerd worden met andere Zeeuwse streekproducten, zodat het echte originele Zeeuwse pakketten worden. Mocht U vragen hebben over onze producten, neem dan contact met ons op.